Tisztelt Látogató!

A Mirawind Kft. vállalatok, vállalkozások, és magánszemélyek számára vállalati arculat vagy a csoporthoz tartozás kifejezésére alkalmas termékeket gyártó és forgalmazó cég.

Immár kilenc termékkategóriában állunk az érdeklődők és vásárlóink rendelkezésére: passtartókat, kártyatartókat, nyakszalagokat és ezekhez tartozó kiegészítőket, kitűzőket, névtáblákat gyártunk és forgalmazunk, valamint konferencia mappákat, reklámtáskákat, egyedi csomagolásokat és promóciós termékeket készítünk megrendelőink számára.

A honlapon szereplő termékek csupán alapkínálatunkat jelzik, megbeszélés útján egyedi termékek beszerzését is vállaljuk partnereink számára.

Kérem, tekintse meg honlapunkat; amennyiben kérdése van, bővebb információra van szüksége, vagy személyesen szeretne velünk kapcsolatba lépni, a következő helyeken várjuk jelentkezését:

Telefon: 06-23-456-873
Fax:06-23-457-049
Mobil:06-30-864-22-90
e-mail:info@mirawind.hu

Köszönjük érdeklődését!

Üdvözlettel,

Szél Bálint
ügyvezető igazgató
Mirawind Kft.

Tájékoztatjuk arról, hogy az Öntől kapott információkat valamint az Ön által megosztott adatokat cégünk kizárólag termékeink és szolgáltatásaink ajánlása érdekében használja fel, azokat harmadik személynek nem adja át.